Vizualizare la nivel mondial pentru Depasirea Tiparelor -
Va rugam sa va alaturati noua!


Dragă cititorule,

Trăim pe o planeta minunata. Exista aici atât de multa Iubire si Frumuseţe. Insa puterile care o conduc, guvernele si elitele, se pare ca pur si simplu nu vor sa acţioneze corect. Pamantul-Mama produce suficiente resurse care sa permită unui număr de cel puţin 10 miliarde de oameni sa trăiască in pace si belşug, dar toţi conducătorii noştri nu pot sa se gândească decât la modalităţile prin care sa-si păstreze puterea, creând conflicte si războaie si obligându-ne sa plătim tot mai mult si mai mult. Prin frăţii obscure si operaţiuni secrete, ei ignora voinţa oamenilor. Încearcă sa ne tina intr-o stare de dependenta si frica prin intermediul mass-mediei pe care o controlează.

Nu e timpul sa schimbam toate astea ? Nu e timpul ca NOI sa fim cei care decidem cum trebuie sa fie condusa planeta noastră ? E mai uşor decât ai crede. Da, într-adevăr. Exista o lege a fizicii de care probabil ca ai auzit deja, care e perfecta pentru a pune capăt acestei vechi paradigme, acestui sistem învechit si depăşit in care cei bogaţi si putini ne controlează pe noi, ceilalţi. Aceasta lege se numeşte ”Legea Atracţiei”. Aceasta susţine ca orice lucru asupra căruia ne concentram si pe care-l simţim cu adevărat in inimile noastre îl putem atrage către noi. Te poţi documenta despre aceasta lege pe internet sau la biblioteca (poţi citi ”Secretul”, de exemplu). Vei găsi foarte multe istorisiri ale unor oameni care au reuşit sa-si schimbe vieţile in acest fel.

Aceasta lege se poate pune in practica prin vizualizare. Când vizualizezi ceva ce îţi doreşti şi simţi o bucurie CA SI CAND S-AR FI ÎNTAMPLAT DEJA, se va manifesta.

Poţi aplica aceasta lege in viata ta personala, dar si in beneficiul planetei si al omenirii. Cu cat se concentrează mai mulţi oameni asupra acestei legi, cu atât devine mai puternica energia ei. Energia creata de un grup de oameni se multiplica si devine mai puternica decât numărul celor care ii dau naştere. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvânt, totul a fost demonstrat ştiinţific. Poţi urmări un clip pe care l-am făcut despre acest subiect, pe care-l găseşti aici:

www.VisualizeDaily.com

Exista deja numeroase vizualizări si meditaţii in grup. Pentru Pace Mondiala, de exemplu. Si totuşi, nu avem parte de aceasta pace. Oare nu au funcţionat aceste acţiuni ? Bineînţeles ca au funcţionat. Poţi observa asta in clipul nostru. Problema e ca, odată ce energia paşnica si-a îndeplinit rolul, daca, intre timp, puterile aflate la conducere continua sa lucreze in direcţia opusa, totul se întoarce la situaţia deja existenta. Soldaţilor li se ordona sa pună mana pe arme din nou, asta după ce renunţaseră la ele, nivelul criminalităţii creste iar din cauza situaţiei dificile cu care oamenii încă se confrunta, etc. De aceea trebuie sa ne concentram asupra unui lucru care nu mai poate fi întors. Niciodată.

Iar acest lucru este: O STRAPUNGERE (pentru totdeauna a barierelor, dincolo de care, revenirea la starea iniţială sa fie cu neputinţă, n.t.).

Nu-ti face griji ca nu ştii asupra cărui lucru anume trebuie sa te concentrezi. Energia este de la sine foarte inteligenta si îşi va găsi singura calea. După cum ai putut observa in clipul nostru, atunci când oamenii vizualizează pacea, numărul crimelor se reduce, la fel si cel al accidentelor, la fel si cel al pacienţilor care ajung la urgenta, iar piaţa valutara este clar influenţată. Pacea e pace, o descoperire e o descoperire. Energia ştie încotro sa se îndrepte. Daca ne concentram pe o descoperire, aceasta va găsi cea mai slaba veriga din lanţ care menţine încă in picioare aceasta paradigma învechita. Si O VA RUPE.

Când un număr suficient de mare de oameni o vor vizualiza si o vor simţi in inimile lor, atunci se va întâmpla. Poate va fi cel de-al 6.578-lea participant cel care va da un ultim impuls vechii paradigme sau poate ca va fi cel de-al 10.234-lea, dar aceasta paradigma învechita va dispărea. Aşteaptă si vei vedea.

Concentrează-te pe ceva care te face foarte, foarte fericit. Si încearcă sa simţi ca s-ar fi întâmplat deja. Fie ca e un discurs al lui Obama care dezvăluie existenta OZN-urilor, sau ca oamenii vor avea acces gratuit la energie, sau ca un ziar sau un post de televiziune va dezvălui ca atentatul de la 11 septembrie a fost comandat din interior, sau orice altceva la fel de important. Totul se rezuma la acelaşi lucru: sfârşitul erei controlului celor Întunecaţi. Eşti liber sa alegi :)

Mai importanta ca orice este bucuria pe care ai simţi-o daca aceasta descoperire tocmai s-ar fi întâmplat. Vizualizează, de exemplu, ca războiul si foametea lasă cale libera păcii si belşugului pe toata suprafaţa planetei, ca disperarea copiilor e înlocuita de dreptul de a spera, ca stresul si frica fac loc fericirii si timpului petrecut cu cei dragi, ca politicienii corupţi si cadrele medicale inapte cedează locul conducătorilor dedicaţi si adevăratelor metode de vindecare. Toate acestea EXISTA DEJA pe planeta noastră, dar încă se afla sub opresiunea sistemului obscur. De aceea avem nevoie de descoperiri. Si vom face totul sa devina realitate !

Nu vom stabili o data si un loc de acţiune comuna, te rugam sa acţionezi ACUM!

Nu contează cat timp acorzi acestui lucru, 5 secunde sunt suficiente. Contează sa simţi cu adevărat bucuria acestei descoperiri, ca si cum s-ar fi întâmplat deja. E suficient ca mica (dar IMPORTANTA) ta contribuţie sa se adauge nenumăratelor cai prin care funcţionează Legea Atracţiei. Împreuna o transformam intr-o putere URIASA care va schimba pentru totdeauna aceasta lume, in beneficiul oamenilor.

Te rugam sa încerci, măcar o data. Opreşte-te din ce faci (probabil din citit) si închide ochii. Imaginează-ti ca te uiţi la o ştire de ultim moment despre ceva ce iţi doreai sa se întâmple de foarte mult timp si simţi bucuria care te-ar invada in acel moment. Vizualizează.... ACUM!!!!!

Asta a fost ! Ti-a plăcut ? Conştiinţa noastră colectiva a înregistrat aportul tău. Iţi mulţumim. Contribuţia ta a fost adăugata unui val uriaş de energie ce trebuie sa schimbe paradigma, val care traversează deja întreaga planeta. Legea atracţiei va face astfel încât totul sa se concretizeze.

Daca ai făcut exerciţiul de vizualizare, acum vine a doua parte importanta, care funcţionează după principiul ”toata lumea ştie pe toata lumea”. Se spune ca prin sase mesaje date mai departe, poţi ajunge la fiecare persoana de pe planeta. Aşa ca, te rugam sa dai mai departe acest mesaj tuturor din agenda ta de mail despre care ştii ca le-ar face plăcere sa ia parte la o asemenea acţiune. Făcând asta, putem da naştere unei enorme armate de lumina, chiar si intr-o singura zi.

Iţi mulţumim foarte mult ca te-ai alăturat acestei cauze. Pamantul-Mama si noi toţi cei care acţionam in numele păcii si armoniei, la fel ca tine, iţi vom fi recunoscători ţie si tuturor celor care au luat parte la aceasta acţiune, pentru ca facem toate astea IMPREUNA! Te rugam sa dai acest mesaj mai departe acum. Nu amâna. ACUM e momentul.

Iţi mulţumim!!!

Adriano, Boogy, Guillermo, Jimena, Ale, Teddy, Eduardo, Cristian, Kiki, Stephan, Martin, Ute, Alain, Luísa, Kees, Alexandre, André, Winny, Milna, Puk, Per, Cagga, Diana, Dana, Gertie, Mara, U2awaking, Camelia, Gloria, Steve, Krystal, Elizabeth, Livia, Siniša, Leif, Sorin, Danusa, Yonghun, Takuya, Toni, Gloria, Charlotte, Guillermo, Maja, Zeljka, Haim, Claudio, Bénédicte, Stella, Darko, Slava, Javier, Michelle, Louise, Anneliese, Casandra, Eniko, (iti poti adauga numele aici).

P.S. Dupa ce paradigma se va fi schimbat, ne putem folosi puterea colectiva in alte cauze. Cum ar fi curatarea planetei, ajutorarea celor nevoiasi, etc. Daca ti-ar placea sa te alaturi si unor astfel de actiuni, lasa-ti numele in josul site-ului nostru, VisualizeDaily.com.


English Español Deutsch Русский 中文 Français Italiano Português Nederlands Română Svenska 한국어 Български Magyar Hrvatski Polski עברית فارسی